Wie zijn wij?

Op hardloopnieuws.tv worden alle mediauitingen van hardloopnieuws.nl vertoont. Hardloopfotos.nl en hardloopnieuws.tv wordt verzorgd door de medewerkers van Hardloopnieuws.nl.
De internet portal hardloopnieuws.nl brengt dagelijks alle hardloopnieuws. Hardloopnieuws.nl begon in 2000, toen nog als dehardloopkrant.nl, als een van de eersten op internet met het aanbieden hardloopnieuws. Onafhankelijk en gericht op de hardcore hardloper. De site behoort inmiddels tot de meest bezochte sites in dit segment en is voor duizenden bezoekers dé website voor alle hardloopnieuws. De redactie van Hardloopnieuws schrijft dagelijks eigen artkelen met actuele nieuwsberichten. Tevens verzamelt de redactie dagelijks op internet het belangrijkste hardloopnieuws. Deze artikelen worden met bronvermelding geplaatst.

Eigen reportages
Ook maakt hardloopnieuws een groot aantal eigen videoreportages. Dankzij onze medewerkers in binnen en buitenland is hardloopnieuws uitstekend geinformeerd. Hardloopnieuws.nl is geaccrediteerd voor alle grote evenementen.

Contact
U kunt ons bereiken door gebruik te maken van ons mailadres. Redactie@hardloopnieuws.nl